Clarity Coaching

Het leven verandert bij elke beslissing die je neemt.

Zorg ervoor dat deze jou leiden naar het leven dat jij wil. Om de juiste beslissingen te nemen moet je weten waar je naartoe wil. Dit is net wat we niet weten. We weten vaak wat we niet willen maar niet wat we wel willen. 

Clarity Coaching brengt daar verandering in. Tijdens deze coaching-sessie krijg jij duidelijkheid over waar je op dit moment staat en waar jij naartoe wil werken. Je krijgt een duidelijk beeld van het leven dat jij wil ervaren. Doordat je nu helderheid hebt, kan je ook de nodige beslissingen nemen en stappen zetten.

Clarity Coaching is de eerste stap naar positieve verandering. 

Voor wie is Clarity Coaching? Clarity coaching is voor zij die

  •   vastzitten in een bepaald levensdomein maar niet weten hoe ze hieruit moeten geraken.
  •   nog niet duidelijk weten waar ze naartoe willen met hun leven.
  •   disbalans ervaren in hun leven.
  •   vooruit willen in hun leven maar nog geen concrete stappen hebben ondernomen.
  •   antwoorden zoeken op bepaalde levensvragen.
  •   opzoek zijn naar een manier om oude patronen te doorbreken.
  •   Je onderneemt niets omdat je geen duidelijke levensvisie hebt. 

Na de Clarity Coaching ga jij voelen dat er lasten van je schouders zijn gevallen. Je hebt meer inzichten gekregen en je weet wat je te doen staat. Het is tijd om op pad te gaan. Het pad dat leidt naar jouw missie hier op Moeder Aarde. Dat is geweldig, toch?

Wil jij de eerste stap naar een vervuld leven zetten?

Ik ben er om jou te helpen om duidelijkheid te krijgen in het leven dat jij wil manifesteren.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat een fijn traject heb ik gevolgd bij Lieve. Ze is een warm en integer persoon waarbij je je direct thuis voelt. Ik voelde bij Lieve snel een klik. Ze is betrokken en volgt je nauw in je levenspad op dat moment. Ook kan ze een spiegel voorhouden en confronteren, waardoor je bewust keuzes kan maken voor jezelf. Dat is ook waarom ik het traject bij Lieve zo prettig vond; een warm bad waarin er genoeg veiligheid is om geconfronteerd te worden met je struggles en je eigen aandeel hierin. Oprecht dankbaar dat onze wegen elkaar mochten kruisen.
Shelley
Ik, Wendy, heb bij Lieve de life coaching (6 sessies) gevolgd in combinatie met 5 energetische healingen. En dat was echt wel één van de beste beslissingen die ik ooit in mijn leven genomen heb. Want Lieve stelt puur op haar gevoel de juiste vragen waardoor je uitkomt op blokkades en thema's die je op dat moment nog tegenhouden om alles uit het leven te halen wat erin zit. Zonder Lieve zat ik nu waarschijnlijk nog te twijfelen om bepaalde stappen in mijn leven te zetten, terwijl die achteraf helemaal niet zo eng bleken te zijn als dat ik ze in mijn hoofd had voorgesteld. En wat ik eigenlijk nog het àllerfijnste vond, was dat ik mij bij haar nooit "klant" of "coachee" heb gevoeld. Nee, het was altijd alsof ik bij een vriendin op de koffie ging... en die vriendin hielp me dan 'toevallig' efkes weer vooruit. Bedankt voor alles, Lieve, en ik kom zeker nog terug. Een mens is nl nooit klaar met aan zichzelf te werken hè.
Wendy Van den Heuvel
Want to achieve real results NOW?
Vul onderstaand formulier in om een gratis intakesessie met Lieve te boeken.